Szaniter és csaptelep

Szaniter és csaptelep 2022-10-20T07:16:44+00:00

Geberit

A Geberit úgy alakította ki termékpalettáját, hogy azokat újépítésű épületekben éppúgy lehessen használni, mint felújítási, vagy modernizálási munkák során. Termékei között megtalálhatók az épületgépészethez és a vizes helyiségekhez kapcsolódó termékek széles kínálata: öblítőtartályok és szerelési rendszerek, csaptelepek és öblítőrendszerek, lefolyók és vízelvezetők, zuhany-WC jellegű higiéniai berendezések. A Geberit márkajelzésű termékek innovatívak, tartósak, környezetbarátak és magas színvonalú megoldásokat kínálnak a kiskereskedőknek, a vízszerelőknek valamint egyéb szakembereknek és a végfelhasználóknak.

A Geberit konszern globális jelenlétével Európa piacvezetője az épületgépészetben. 1874-es alapítása óta mindig is a szektor úttörője volt, a vállalat átfogó rendszerű megoldásai új trendeket határoztak meg.

A Geberit 41 országban rendelkezik kereskedelmi egységgel. A kereskedelmi tevékenység leginkább a nagyobb európai piacokra koncentrálódik, ugyanakkor Közép- és Kelet-Európa, Franciaország, az Egyesült Királyság, az északi országok, Észak-Amerika, Kína, India és Délkelet-Ázisa még hatalmas lehetőségeket kínál. Az ázsiai és észak-amerikai piacokon a régiók speciális igényeit kielégítő, egyedi tervezésű termékeket forgalmaz. Ezen piacok támogatására a Geberit tudásközpontokat hozott létre Sanghajban és Chicagóban. 16 üzeme van a világ hét országában. A legfontosabb egységek Svájcban, Németországban és Ausztriában találhatók.

2011-ben megközelítőleg 30 ezer épületgépész mérnöknek, vízszerelőnek és építésznek oktattuk a Geberit rendszereket és szoftveres eszközöket a vállalat 25 európai és tengerentúli tréningközpontjában.

További információ: www.geberit.hu

Alföldi

Az Alföldi megalakulása óta mindig is magas minőséget képviselt hazánkban. 1992 -től kiemelkedő, európai színvonal jellemzi a márkát, miután a több mint  260 éves múltra visszatekintő Villeroy & Boch megvásárolta Kelet-Közép-Európa egyik legjelentősebb szanitergyárát.

Az Alföldi szaniter termékei fizikai-kémiai paramétereit tekintve megfelelnek a vonatkozó előírásoknak. Szaniter termékeink anyaga porcelán, hasonlóan más vezető kerámia gyártók szaniter termékeihez. A hazai gyár ISO 9001:2008 és ISO 14001:2004 szabvány szerint működtetett kombinált menedzsment rendszerrel rendelkezik.

Az Alföldi bővülő termékválasztékával továbbra is mindent elkövet, hogy teljesítse a megalakulásakor felvállalt küldetését: hozzájárulni az otthonok esztétikumához.

A VILLEROY & BOCH MAGYARORSZÁG Kft. elődje, az Alföldi Porcelángyár alapkövét 1965-ben tették le Hódmezővásárhelyen, ezzel megalakult Magyarország azóta egyik legismertebbé vált vállalata. A cég 1992 óta tartozik Európa egyik legnagyobb, több mint 260 éves múltra visszatekintő kerámiagyártójához, a Villeroy & Boch konszernhez, és 1998 óta Villeroy & Boch Magyarország  néven folytatja tevékenységét. Ez a változás a gyártókapacitás jelentős bővítésén túl együtt járt az európai minőségi követelményekhez történő alkalmazkodással is. Mára az Alföldi, amellett, hogy megőrizte vezető helyét a magyar finomkerámia-iparban, Európában is jegyzett gyártóvá lépett elő.

További információ: www.alfoldi.hu

Kludi

A KLUDI egy nemzetközi keretek között működő cég, mely fürdőszobai és konyhai csaptelepeket, zuhanytermékeket, fürdőszobai kiegészítőket és teljes körű fürdőszoba koncepciókat fejleszt és gyárt.

Termékcsoportok:

 • Fürdőszobai termékek
 • Konyhai termékek

Szortiment:

 • Fürdőszobai csaptelepek
 • Zuhanytermékek
 • Kiegészítők, tartozékok
 • Speciális csaptelepek
 • Konyhai csaptelepek
 • Fürdőszoba felszerelés

A céget a vesztfáliai Mendenben alapítottak, ahol ma is megtalálható a cégközpont. A KLUDI a családi vállalatok önállóságát élvezi. Egyszerű hierarchia és lerövidített döntési útvonalak adják a szabadságát és rugalmasságát. Ezt a világszerte dolgozó 1000 munkatársunk is megbecsüli. A KLUDI termékek kifejlesztése a mendeni cégközpontban, gyártásuk öt külföldi üzemben, felhasználásuk a világ 100 országában valósul meg.

További információ: www.kludi.com

Mofém

A Teka (MOFÉM) a háztartási és fürdőszobai berendezések vezető világmárkái közt foglal helyet, magas minőségű termékek széles skáláját gyártva.

Termékek:

 • Fürdőszobai csaptelepek
 • Zuhanyprogram
 • Konyhai csaptelepek
 • Mosogatótálcák
 • Kiegészítő szerelvények
 • Víz-, gáz-, fűtésszerelvények

A Teka Magyarország 2015-ben ünnepli fennállásának 115 éves jubileumát. Az 1900-ban az egykori Osztrák-Magyar Monarchia területén alapított vállalkozás azok közé a cégek közé tartozik, ahol a gyártás és termékfejlesztés kultúrája a kezdetektől fogva áthatotta annak működését.
Az évtizedek során felhalmozott tapasztalat és szaktudás nem csak a cég, de az egész magyar ipari kultúra részévé vált. Ez a tradíció napjainkban is meghatározó, mely évről évre gyarapszik biztos alapot teremtve az elkövetkező évekre. Nem véletlen, hogy a céggel történelmileg szorosan összeforrt MOFÉM márkanevet oly gyakran az ipari Hungaricum jelzővel illetik.

További információ: www.mofem.hu

Ravak

A RAVAK márkanév modern, praktikus, az utolsó részletig átgondolt fürdőszobát jelent. Arra szakosodtunk, hogy az utolsó részletig átgondolt átfogó megoldásokat kínáljunk a fürdőszobák berendezése terén.

Termékek:

 • Akrilkádak
 • Zuhanykabinok
 • Hidromasszázs rendszerek
 • Mosdók
 • Fürdőszobai bútorok
 • Csaptelepek
 • Fürdőszobai kiegészítők

A RAVAK cseh céget a Kreysa és Vařeka család alapította 1991-ben, akik mindmáig a vállalat aktív vezetői. E két családnak sikerült felépíteni Csehország legnagyobb fürdőszoba-berendezés gyártóját. A termékválasztékban eleinte csak zuhanykabinok és kádak szerepeltek, eredetileg egy francia gyártótól. 1993-ban a RAVAK belső fejlesztésbe kezdett, majd egy évvel később bemutatta a Supernova zuhanykabint, mely saját, szabadalmaztatott technológiájával készült, és amelyet vásárlóink mindmáig a piacon található legmegbízhatóbb zuhanyfülkének tartanak.

További információ: www.ravak.hu

Alcaplast

Az Alcaplast a legnagyobb szaniter berendezés gyártó Közép-és Kelet-Európában, több mint 580 terméket gyárt- szelepeket, szifonokat, wc tartály rendszereket, folyókákat, padlóösszefolyókat, WC ülőkéket és egyéb szortimentet.

A minőség és a design kulcsfontosságú szerepet játszik a vállalat filozófiájában. Az ALCA prémium márka gyönyörű termékek sora magas használati értéket képvisel.

Az Alcaplast társaság 1998-ban alakult, mint cseh magán vállalat. Jelenleg 6 külföldi leányvállalata van és több mint 40 országba exportál szerte a világon.

Az Alcaplast termékek alkalmazásra találnak új házaknál illetve átépítéseknél,felújításoknál. Az Alcaplast gyár műszaki szakértői nagy hangsúlyt fektetnek a megbízhatóságra és a hibamentességre minden terméknél. Mielőtt az Alcaplast termékek elhagyják a gyárat Břeclavból, minőségi teszteknek vannak alávetve.

Az Alcaplast alkotója a szaniter berendezések új trendjeinek. Olyan termékeket gyártása amelyek megbízhatóan működnek és megfelnek a vásárlók igényeinek ezzel javítva az életminőséget, ez a célja az Alcaplast társaságnak.

További információ: www.alcaplast.hu

Sagittarius

A Sagittarius termékek közös jellemzői a korszerű technika, megbízhatóság, finom kidolgozottság, esztétikus formavilág és az optimális ár-érték arány. Valamint megfelelnek az összes idevonatkozó Európai Uniós szabványoknak, és a korra jellemző elvárásoknak.

Termékek:

 • Csaptelepek
 • Csaptelep pótalkatrészek
 • Retro konyhai csaptelepek
 • Orvosi csaptelepek
 • Nyomógombos csaptelepek
 • Szenzoros csaptelepek
 • Konyhai és fürdőszobai kiegészítők
 • Szerelvények
 • Vízelvezető technika

A Sagittarius Magyarország Kft. 2006-ban azzal a céllal jött létre, hogy Magyarországon bevezesse és forgalmazza a szlovákiai Intercom Bratislava s.r.o. által gyártott és forgalmazott termékeket. Cégünk elsősorban nagykereskedelmi tevékenységet folytat, ezúton is várjuk viszonteladó partnerek jelentkezését.
Termékpalettánk jelenleg több mint 7000 termékből áll, melyek közül a Szlovákiában gyártott Sagittarius márkanevű egykaros-, kerámiabetétes csaptelepek a fő termékcsoportunk.

További információ: www.sgt.hu

Radaway

A fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját. A RADAWAY olyan megoldásokat kínál fürdőszobájába függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, hogy hosszú vagy négyzet alakú, vagy akár ferde mennyezet is van, melyek lehetővé teszik, hogy kifejezze a saját stílusát, miközben a kényelem és a funkcionalitás nem csorbul.

A zuhanykabin különleges hely a fürdőszobában, mert ott kap testünk a megnyugtató víz energiájából minden reggel, és este miközben mosdunk. Tervezőmérnökeink azon igyekeznek, hogy a RADAWAY termékek, amelyek követik a legújabb piaci trendeket és a funkcionalitást, innovatívak, gyönyörű formájúak, akár egyediek, vonzóak, kényelmesek és könnyen használható zuhanykabinok legyenek.

Hisszük, hogy mindenki megtalálja önmaga számára az optimális megoldást figyelembe véve a rendelkezésre álló teret és a felhasználási igényeket. Így lesz valóban a RADAWAY zuhanykabinokkal a fürdőszoba használata mindig ÖRÖM.

A régióban a márka képviseletét sok éve a Méta Hungary Kft. látja el. A vásárlói igényeknek megfelelően a termék választék és termékminőség mellett nagy figyelmet fordítunk a termékeinkhez szorosan kapcsolódó szolgáltatásainkra. Országos szervizhálózatunk által történő beüzemelés esetén a garancia időt további 1 évvel megnöveljük. Szervizhálózatunk a rugalmas időpont egyeztetés mellett, gyors és precíz munkavégzést garantál!

“Mi elkötelezettek vagyunk a Radaway termékek iránt. Bízunk a termékeinkben, törődünk a vevőinkkel, s ha kell, segítünk a döntésben.”

További információ: www.radaway.hu

Méta Hungary Kft.

Cégünk 1997 óta van jelen a Magyar piacon. Napjainkra az ország egyik meghatározó akrilkád,- és zuhanykabin forgalmazó, valamint hidromasszázskád és masszázsmedence gyártó vállalatává fejlődtünk.
Egyedülállóan az egyik legnagyobb fürdőkád és zuhanykabin választékot kínáljuk az ár érzékeny kategóriától a pazarló luxusig.

A termékpalettánk az alábbi márkákból tevődik össze:

 • M–Acryl kádak, masszázsrendszerek
 • Radaway standard és exkluzív zuhanykabinok, tálcák, zuhanyfolyókák
 • H2O zuhanykabinok, akrilkádak, masszázsrendszerek
 • Vital Spa prémium masszázsmedencék, kiegészítők

További információ: www.metakft.hu

Sapho Kft.

Az SAPHO cég gyártó és forgalmazó csoport. A fürdőszobai felszerelés területén már 1991 óta jelen van. Jelenleg 160 alkalmazottja van és több mint 21.000 m2 területű saját gyártási és raktár területtel rendelkezik. Termékeinket elégedetten használják az ügyfelek mind Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Lengyelországban, Németországban és a további európai országokban is.

Termékek:

 • Csaptelepek, zuhanyok
 • Fürdőszobai kiegészítők
 • Bútorok, tükrök, világítások
 • Mosdók, wc-k, mosogatók
 • Kádak, zuhanytálcák, masszázs rendszerek
 • Zuhanykabinok
 • Radiátorok, szellőzés
 • Szerelési kellékek
 • LED világítások, tápegységek
 • Burkolatok

További információ: www.saphokft.hu