Szaniter és csaptelep

Szaniter és csaptelep 2018-03-20T15:59:04+00:00

Geberit

A Geberit úgy alakította ki termékpalettáját, hogy azokat újépítésű épületekben éppúgy lehessen használni, mint felújítási, vagy modernizálási munkák során. Termékei között megtalálhatók az épületgépészethez és a vizes helyiségekhez kapcsolódó termékek széles kínálata: öblítőtartályok és szerelési rendszerek, csaptelepek és öblítőrendszerek, lefolyók és vízelvezetők, zuhany-WC jellegű higiéniai berendezések. A Geberit márkajelzésű termékek innovatívak, tartósak, környezetbarátak és magas színvonalú megoldásokat kínálnak a kiskereskedőknek, a vízszerelőknek valamint egyéb szakembereknek és a végfelhasználóknak.

A Geberit konszern globális jelenlétével Európa piacvezetője az épületgépészetben. 1874-es alapítása óta mindig is a szektor úttörője volt, a vállalat átfogó rendszerű megoldásai új trendeket határoztak meg.

A Geberit 41 országban rendelkezik kereskedelmi egységgel. A kereskedelmi tevékenység leginkább a nagyobb európai piacokra koncentrálódik, ugyanakkor Közép- és Kelet-Európa, Franciaország, az Egyesült Királyság, az északi országok, Észak-Amerika, Kína, India és Délkelet-Ázisa még hatalmas lehetőségeket kínál. Az ázsiai és észak-amerikai piacokon a régiók speciális igényeit kielégítő, egyedi tervezésű termékeket forgalmaz. Ezen piacok támogatására a Geberit tudásközpontokat hozott létre Sanghajban és Chicagóban. 16 üzeme van a világ hét országában. A legfontosabb egységek Svájcban, Németországban és Ausztriában találhatók.

2011-ben megközelítőleg 30 ezer épületgépész mérnöknek, vízszerelőnek és építésznek oktattuk a Geberit rendszereket és szoftveres eszközöket a vállalat 25 európai és tengerentúli tréningközpontjában.

További információ: www.geberit.hu

Alföldi

Az Alföldi megalakulása óta mindig is magas minőséget képviselt hazánkban. 1992 -től kiemelkedő, európai színvonal jellemzi a márkát, miután a több mint  260 éves múltra visszatekintő Villeroy & Boch megvásárolta Kelet-Közép-Európa egyik legjelentősebb szanitergyárát.

Az Alföldi szaniter termékei fizikai-kémiai paramétereit tekintve megfelelnek a vonatkozó előírásoknak. Szaniter termékeink anyaga porcelán, hasonlóan más vezető kerámia gyártók szaniter termékeihez. A hazai gyár ISO 9001:2008 és ISO 14001:2004 szabvány szerint működtetett kombinált menedzsment rendszerrel rendelkezik.

Az Alföldi bővülő termékválasztékával továbbra is mindent elkövet, hogy teljesítse a megalakulásakor felvállalt küldetését: hozzájárulni az otthonok esztétikumához.

A VILLEROY & BOCH MAGYARORSZÁG Kft. elődje, az Alföldi Porcelángyár alapkövét 1965-ben tették le Hódmezővásárhelyen, ezzel megalakult Magyarország azóta egyik legismertebbé vált vállalata. A cég 1992 óta tartozik Európa egyik legnagyobb, több mint 260 éves múltra visszatekintő kerámiagyártójához, a Villeroy & Boch konszernhez, és 1998 óta Villeroy & Boch Magyarország  néven folytatja tevékenységét. Ez a változás a gyártókapacitás jelentős bővítésén túl együtt járt az európai minőségi követelményekhez történő alkalmazkodással is. Mára az Alföldi, amellett, hogy megőrizte vezető helyét a magyar finomkerámia-iparban, Európában is jegyzett gyártóvá lépett elő.

További információ: www.alfoldi.hu

Kludi

A KLUDI egy nemzetközi keretek között működő cég, mely fürdőszobai és konyhai csaptelepeket, zuhanytermékeket, fürdőszobai kiegészítőket és teljes körű fürdőszoba koncepciókat fejleszt és gyárt.

Termékcsoportok:

 • Fürdőszobai termékek
 • Konyhai termékek

Szortiment:

 • Fürdőszobai csaptelepek
 • Zuhanytermékek
 • Kiegészítők, tartozékok
 • Speciális csaptelepek
 • Konyhai csaptelepek
 • Fürdőszoba felszerelés

A céget a vesztfáliai Mendenben alapítottak, ahol ma is megtalálható a cégközpont. A KLUDI a családi vállalatok önállóságát élvezi. Egyszerű hierarchia és lerövidített döntési útvonalak adják a szabadságát és rugalmasságát. Ezt a világszerte dolgozó 1000 munkatársunk is megbecsüli. A KLUDI termékek kifejlesztése a mendeni cégközpontban, gyártásuk öt külföldi üzemben, felhasználásuk a világ 100 országában valósul meg.

További információ: www.kludi.com

Mofém

A Teka (MOFÉM) a háztartási és fürdőszobai berendezések vezető világmárkái közt foglal helyet, magas minőségű termékek széles skáláját gyártva.

Termékek:

 • Fürdőszobai csaptelepek
 • Zuhanyprogram
 • Konyhai csaptelepek
 • Mosogatótálcák
 • Kiegészítő szerelvények
 • Víz-, gáz-, fűtésszerelvények

A Teka Magyarország 2015-ben ünnepli fennállásának 115 éves jubileumát. Az 1900-ban az egykori Osztrák-Magyar Monarchia területén alapított vállalkozás azok közé a cégek közé tartozik, ahol a gyártás és termékfejlesztés kultúrája a kezdetektől fogva áthatotta annak működését.
Az évtizedek során felhalmozott tapasztalat és szaktudás nem csak a cég, de az egész magyar ipari kultúra részévé vált. Ez a tradíció napjainkban is meghatározó, mely évről évre gyarapszik biztos alapot teremtve az elkövetkező évekre. Nem véletlen, hogy a céggel történelmileg szorosan összeforrt MOFÉM márkanevet oly gyakran az ipari Hungaricum jelzővel illetik.

További információ: www.mofem.hu

Ravak

A RAVAK márkanév modern, praktikus, az utolsó részletig átgondolt fürdőszobát jelent. Arra szakosodtunk, hogy az utolsó részletig átgondolt átfogó megoldásokat kínáljunk a fürdőszobák berendezése terén.

Termékek:

 • Akrilkádak
 • Zuhanykabinok
 • Hidromasszázs rendszerek
 • Mosdók
 • Fürdőszobai bútorok
 • Csaptelepek
 • Fürdőszobai kiegészítők

A RAVAK cseh céget a Kreysa és Vařeka család alapította 1991-ben, akik mindmáig a vállalat aktív vezetői. E két családnak sikerült felépíteni Csehország legnagyobb fürdőszoba-berendezés gyártóját. A termékválasztékban eleinte csak zuhanykabinok és kádak szerepeltek, eredetileg egy francia gyártótól. 1993-ban a RAVAK belső fejlesztésbe kezdett, majd egy évvel később bemutatta a Supernova zuhanykabint, mely saját, szabadalmaztatott technológiájával készült, és amelyet vásárlóink mindmáig a piacon található legmegbízhatóbb zuhanyfülkének tartanak.

További információ: www.ravak.hu

Alcaplast

Az Alcaplast a legnagyobb szaniter berendezés gyártó Közép-és Kelet-Európában, több mint 580 terméket gyárt- szelepeket, szifonokat, wc tartály rendszereket, folyókákat, padlóösszefolyókat, WC ülőkéket és egyéb szortimentet.

A minőség és a design kulcsfontosságú szerepet játszik a vállalat filozófiájában. Az ALCA prémium márka gyönyörű termékek sora magas használati értéket képvisel.

Az Alcaplast társaság 1998-ban alakult, mint cseh magán vállalat. Jelenleg 6 külföldi leányvállalata van és több mint 40 országba exportál szerte a világon.

Az Alcaplast termékek alkalmazásra találnak új házaknál illetve átépítéseknél,felújításoknál. Az Alcaplast gyár műszaki szakértői nagy hangsúlyt fektetnek a megbízhatóságra és a hibamentességre minden terméknél. Mielőtt az Alcaplast termékek elhagyják a gyárat Břeclavból, minőségi teszteknek vannak alávetve.

Az Alcaplast alkotója a szaniter berendezések új trendjeinek. Olyan termékeket gyártása amelyek megbízhatóan működnek és megfelnek a vásárlók igényeinek ezzel javítva az életminőséget, ez a célja az Alcaplast társaságnak.

További információ: www.alcaplast.hu

Sagittarius

A Sagittarius termékek közös jellemzői a korszerű technika, megbízhatóság, finom kidolgozottság, esztétikus formavilág és az optimális ár-érték arány. Valamint megfelelnek az összes idevonatkozó Európai Uniós szabványoknak, és a korra jellemző elvárásoknak.

Termékek:

 • Csaptelepek
 • Csaptelep pótalkatrészek
 • Retro konyhai csaptelepek
 • Orvosi csaptelepek
 • Nyomógombos csaptelepek
 • Szenzoros csaptelepek
 • Konyhai és fürdőszobai kiegészítők
 • Szerelvények
 • Vízelvezető technika

A Sagittarius Magyarország Kft. 2006-ban azzal a céllal jött létre, hogy Magyarországon bevezesse és forgalmazza a szlovákiai Intercom Bratislava s.r.o. által gyártott és forgalmazott termékeket. Cégünk elsősorban nagykereskedelmi tevékenységet folytat, ezúton is várjuk viszonteladó partnerek jelentkezését.
Termékpalettánk jelenleg több mint 7000 termékből áll, melyek közül a Szlovákiában gyártott Sagittarius márkanevű egykaros-, kerámiabetétes csaptelepek a fő termékcsoportunk.

További információ: www.sgt.hu

Radaway

A fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját. A RADAWAY olyan megoldásokat kínál fürdőszobájába függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, hogy hosszú vagy négyzet alakú, vagy akár ferde mennyezet is van, melyek lehetővé teszik, hogy kifejezze a saját stílusát, miközben a kényelem és a funkcionalitás nem csorbul.

A zuhanykabin különleges hely a fürdőszobában, mert ott kap testünk a megnyugtató víz energiájából minden reggel, és este miközben mosdunk. Tervezőmérnökeink azon igyekeznek, hogy a RADAWAY termékek, amelyek követik a legújabb piaci trendeket és a funkcionalitást, innovatívak, gyönyörű formájúak, akár egyediek, vonzóak, kényelmesek és könnyen használható zuhanykabinok legyenek.

Hisszük, hogy mindenki megtalálja önmaga számára az optimális megoldást figyelembe véve a rendelkezésre álló teret és a felhasználási igényeket. Így lesz valóban a RADAWAY zuhanykabinokkal a fürdőszoba használata mindig ÖRÖM.

A régióban a márka képviseletét sok éve a Méta Hungary Kft. látja el. A vásárlói igényeknek megfelelően a termék választék és termékminőség mellett nagy figyelmet fordítunk a termékeinkhez szorosan kapcsolódó szolgáltatásainkra. Országos szervizhálózatunk által történő beüzemelés esetén a garancia időt további 1 évvel megnöveljük. Szervizhálózatunk a rugalmas időpont egyeztetés mellett, gyors és precíz munkavégzést garantál!

“Mi elkötelezettek vagyunk a Radaway termékek iránt. Bízunk a termékeinkben, törődünk a vevőinkkel, s ha kell, segítünk a döntésben.”

További információ: www.radaway.hu

Méta Hungary Kft.

Cégünk 1997 óta van jelen a Magyar piacon. Napjainkra az ország egyik meghatározó akrilkád,- és zuhanykabin forgalmazó, valamint hidromasszázskád és masszázsmedence gyártó vállalatává fejlődtünk.
Egyedülállóan az egyik legnagyobb fürdőkád és zuhanykabin választékot kínáljuk az ár érzékeny kategóriától a pazarló luxusig.

A termékpalettánk az alábbi márkákból tevődik össze:

 • M–Acryl kádak, masszázsrendszerek
 • Radaway standard és exkluzív zuhanykabinok, tálcák, zuhanyfolyókák
 • H2O zuhanykabinok, akrilkádak, masszázsrendszerek
 • Vital Spa prémium masszázsmedencék, kiegészítők

További információ: www.metakft.hu