Csőrendszer

Csőrendszer 2023-04-07T07:38:25+00:00

Valsir

 • Többrétegű csőrendszerek
 • Felületfűtési-, hűtési rendszerek
 • Wc tartályok szerelőkeretek
 • Vákuumos esővízelvezető rendszerek (saját fejlesztésű, hidraulikailag optimalizált vákuumos lefolyófej, akár 65 l/s elvezető kapacitással)
 • Lefolyórendszerek (PP, HDPE, Triplus, Silere)
 • Zuhanyösszefolyó rendszerek (összefolyók és szifonok épített zuhanyzók, zuhanytálcák, illetve zuhanykabinok kialakításához)
 • Szifonok (wc-, fürdőkád- és mosdószifonok)

A Valsir gyár 1987-ben alakult, a Fondital csoport tagja, amely Észak-Olaszország egyik legnagyobb vállalkozása. A csoport és ezen belül minden cég a Niboli család tulajdona. A Valsir gyár a világ számos országában képviselteti magát, köszönhetően kiváló minőségének és megbízhatóságának, amely Európa első számú gyártói közé emeli. A gyártás 2600 alkalmazott segítségével zajlik és árbevételük meghaladja a 900 millió eurót. Olaszország mellet Portugáliában, Lengyelországban, Oroszországban, Romániában, Ukrajnában, Franciaországban és Dél-Afrikában működnek gyáraik.
A Magyarországon forgalmazott termékek 100%-ig Olaszországban készülnek.

További információ: www.valsir.hu

Comisa

A COMISA Spa. több mint 40 éve alakult Olaszországban. Kezdetben kovácsolt és sárgaréz szerelvényeket állított elő, majd megkezdődött a vízellátáshoz, fűtési rendszerekhez, padlófűtéshez használatos szelepek, és szerelvények különböző alapanyagból (sárgaréz, cink és réz ötvözetekből) történő gyártása. A termékek 100%-ban európai gyártósorokon kerülnek előállításra, távol-keleti import behozatal nélkül!

A COMISA Spa. különösen nagy hangsúlyt fektetett az export növekedésére, így vált az európai piac kiemelkedő nemzetközi gyártójává. A 90-es évek közepén jelent meg a nemzetközi piacon a Comisa-Press és a Comisa-Eurokonusz többrétegű cső és idom rendszer. A technikai fejlesztés és kutatás a mai napig folyamatos, a gyártási folyamat egyszerűsítése és automatizálása érdekében, mely garancia a jövőre nézve.

További információ: www.comisa.it

Pipelife

 • Hideg-melegvíz vezeték rendszerek (Radopress termékcsalád)
 • Mindenféle fűtési hálózathoz használt csőrendszer (Radopress, Radopress Watt termékcsalád)
 • Szénacél csőhálózat
 • Ivóvíz nyomócső rendszerek
 • Csatornacső rendszerek szennyvíz és csapadékvíz elvezetéséhez
 • Szennyvíz lefolyócső rendszerek (KG PVC, PE anyagú rendszer)
 • PE nyomócső rendszer gázvezetékekhez
 • Kábelvédőcső rendszerek
 • Drén szivárgó rendszer, blokkszivárgó rendszer (STORMBOX)
 • Elektromos védőcsövek

A Pipelife Hungária Műanyagipari Kft. a magyar műanyagcső és szerelvény gyártó piac meghatározó szereplője, a nemzetközi Pipelife Csoport tagja. A társaság debreceni gyárában víz-, gáz-, szennyvíz-, csatorna-, kábelvédő és drén, valamint ötrétegű – ivóvíz és fűtési hálózatokhoz használt – csövek készülnek. Az értékesítés az ország hét pontján működő áruházban és a debreceni bázisraktáron keresztül történik.
A társaság 1994. óta dolgozik minoségbiztosítási rendszerben. A termékek kiváló és egyenletes minőségét az ISO 9001 szabvány előírásai szerinti gyártási folyamat biztosítja.
A környezet és az egészség megóvása a Pipelife alapvető értékei közé tartozik. Az ISO 14001 szerinti környezetirányítási rendszer jelzi ez iránti elkötelezettségüket.

További információ: www.pipelife.hu

Kan-Therm

A KAN-therm egy optimális, komplex csővezeték rendszer, víz-és fűtési rendszerek és a más technológiák részére, mely a legmodernebb, egymást kölcsönösen kiegészítő szerelvényekből áll. Mindez az univerzális csővezetékrendszer tökéletes víziója, mely a sok éves szakmai tapasztalatnak, a KAN tervezők lelkesedésének, és az alapanyagok valamint a termékek szigorú minőség ellenőrzésének, végül a csővezeték piac, kiegyensúlyozott építőipar igényeinek eredményes felismerésének köszönhető.

A KAN Csoport, melynek központja Białystokban található Lengyelország és Európa szerte a KAN-therm csővezeték rendszerek és innovatív megoldások tapasztalt gyártójaként és szállítójaként ismert.
Az 1990-es gyáralapítás óta a KAN cég piaci pozícióját erős pillérekre alapozta: professzionalizmusra, innovációkra, kiváló minőségre és folyamatos fejlesztésekre. Jelenleg a cég mintegy 600 embert foglalkoztat (köztük 120 külföldit), több részleggel rendelkezik Lengyelországban, valamint számos irodával Németországban, Oroszországban, Ukrajnában és Fehéroroszországban. KAN-therm cégjelzéssel ellátott termékek 23 országba kerülnek exportálásra, a viszonteladói hálózat egész Európát és Ázsia nagy részét lefedi, valamint egészen Afrikáig ér.

További információ: www.kan-therm.com