Szobatermosztát

Szobatermosztát 2017-09-06T13:36:55+00:00

Honeywell

A Honeywell szobatermosztát családi házak és lakások fűtési rendszerének időprogram szerinti, automatikus hőmérséklet szabályozására használható.

Felépítésének kialakításánál fontos szempont volt a telepítés gyors és egyszerű elvégzése, ennek érdekében a fröccsöntött hátlap huzalvezetőkkel és kikönnyítésekkel rendelkezik. A Honeywell szobatermosztát rendkívül egyszerűen programozható. Az extra nagy LCD kijelző és a nyomógombok felhasználóbaráttá és könnyebben telepíthetővé teszik.

A termék ideális választás azon vevők részére, akik megbízhatóan pontos hőmérséklet szabályozást várnak el egy modern megjelenésű, egyszerűen programozható és könnyen használható terméktől.

A gyártó hivatalos honlapja: www.honeywell.com

Computherm

A Computherm szobatermosztátok az egyik legolcsóbb de legmegbízhatóbb kategóriába tartoznak. Családi házaknál, üdülőknél, kempingeknél, ipari létesítményeknél elsősorban olyan helyiségekbe ajánlják beépíteni, ahol a termosztátokat nem éri erős hőhatás, és nedvesség.

“Cégünk a COMPUTHERM márkanév tulajdonosa és a COMPUTHERM termékek gyártója. A gyártókkal kialakított kapcsolat kezdete óta tevékenyen részt veszünk a COMPUTHERM szobatermosztátok valamint a gázszivárgás-érzékelők továbbfejlesztésében és új készülékek kifejlesztésében. A több éve tartó együttműködés eredményeként a COMPUTHERM termékek piacvezető szerepet töltenek be a digitális szobatermosztátok és elektronikus gázszivárgás-érzékelők területén.
Termékeink mind szolgáltatásaikban, mind megbízhatóságukban a legmagasabb igényeket is kielégítik, megfelelnek az európai szabványoknak, biztonsági előírásoknak.
Elmondhatjuk, hogy COMPUTHERM termékeinkkel jelentősen hozzájárultunk ahhoz, hogy ma Magyarországon általánossá vált a korszerű, energiatakarékos, de ugyanakkor komfortos fűtésszabályozás alkalmazása.”

A gyártó hivatalos honlapja: www.quantrax.hu