Gázkazán

Gázkazán 2018-10-09T17:35:34+00:00

Fondital

A FONDITAL gyár fűtési rendszerek komplett palettáját kínálja, öntött és a préselt alumínium radiátorokat, ventilátoros konvektorokat, elektromos radiátorokat, fali- és álló gázkazánokat, napkollektorokat és fotovoltaikus paneleket. Minden termék alapos és mindenre kiterjedő tesztelésen, illetve gyártás közbeni és utáni minőség-ellenőrzésen esik át, ami garantálja a termékek kiváló minőségét.

A FONDITAL gyár az 1970-es évektől kezdve a fűtési piac meghatározó szereplője, akire bátran támaszkodhatnak a régi és új ügyfelek. A fűtéstechnikában betöltött jelentős szerep ellenére a Fondital gyár nem állt meg a fejlesztésekkel. Folyamatos innovációval és új termékek fejlesztésével igyekszik megfelelni a változó felhasználói igényeknek.

További információ: www.fondital.hu

Unical

Az Unical minőséget elsősorban az alkatrészek magas szinvonala és a praktikus műszaki megoldások biztosítják. A környezeti hatások (gáz minőség, víz minőség, korrózió) sokszor kártékony hatással vannak egy jól tervezett, finomra hangolt készülék működésére, fenntarhatóságára. Az Unical felismerte az ebbenrejlő kockázatot és fejlesztésének hangsúlyát kifejezetten ebbe az irányba terelte. A lakossági kondenzációs gázkészülékeinek (KONm, KONe) műszaki tartalma, azon belül is a kazántest (Unical hőcserélő), még a szélsőséges akár szennyezett rendszerben is képes hatékonyan működni. (Természetesen ennek ellenére ez nem javasolt telepítési környezet.)

Az ipari és lakossági fűtési szegmens egyik kiemelkedő szereplőjeként, az Unical elsősorban a magas minőségével tud több évtizede kitűnni. A korszakalkotó technológiai megoldásai sok esetben előzi meg a piaci résztvevők sztenderdjeit. A folyamatos vevői visszajelzésekre épített kutatás-fejlesztési részleg a valós, gyakorlati vevői igények alapján tervezi a jövő modeljeit.

További információ: www.unicalkazan.hu

Vaillant

A “Vaillant” fogalom a fűtéstechnika területén. Szabadalmai a cég 1874-es alapítása óta folyamatosan meghatározzák a gázkészülék-szakma fejlődésének irányát.

A Vaillant-csoport vezető pozíciót foglal el az olyan fontos termékcsoportokban, mint a fali és álló fűtő- és kombi gázkazánok, valamint az elektromos melegvíz-készítő berendezések.
A Vaillant-csoporton belül a Vaillant márka az elmúlt években folyamatosan bővítette technológiai portfolióját az energiatakarékos és környezetbarát készülékek iránti piaci keresletnövekedéssel párhuzamosan: termékkínálata a hatékony gáz- és olajfűtő berendezések mellett olyan innovatív megoldásokat is magába foglal, mint a hőszivattyúk, pellet-fűtőkazánok, napenergia-hasznosító hő- és villamosáram-termelő berendezések, mikro-hőerőművek (tüzelőanyag-cellás létesítmények) és intelligens rendszerek.
A siker alapja a kutatás-fejlesztési tevékenység, melynek irányát a fogyasztói igények folyamatos és szisztematikus elemzése határozza meg.

A Vaillant márka termékei 1904 óta kaphatók Magyarországon. Kezdetben a németországi gyár közvetlenül látta el a magyar piacot, 1992 óta viszont a Vaillant-csoport saját leányvállalatán, a Vaillant Hungária Kft.-n , – 2006. július 1. óta a Vaillant Saunier Duval Kft.-n – keresztül elégítjük ki a helyi igényeket. A Vaillant fejlesztési tevékenységének eredményei a leányvállalaton keresztül rövid időn belül a magyar piacon is elérhetők, termékpolitikánkban kiemelt hangsúlyt fektetünk az energiatakarékosságra és a megújuló energiaforrások hasznosítására, ezen keresztül a környezetvédelemre. Ezért is található a Vaillant termékpalettáján a kondenzációs készülékek és napkollektorok széles köre, a magas szintű, komplex szabályozással és rendszerszemlélettel együtt.

A Vaillant Saunier Duval Kft. a magyar piac meghatározó szereplője.

További információ: www.vaillant.hu

Sime

A Sime kazánokat megbízhatóság, hosszú élettartam, könnyű kezelhetőség és egyszerű karbantartás jellemzi.

Részletes prospektus: Sime Brava Gázkazán

A gyártó hivatalos honlapja: SIME

Ferroli

Ferroli gázkazán az innovatív technológiának, a tapasztalatuknak és a kifinomult dizájnnak köszönhetően a legjobb és legkényelmesebb megoldás. A Ferroli gázkazánok az esztétikus megjelenésük miatt a lakás bármely pontján elhelyezhetők. Pellet kazánjaik az egyik leghíresebbek a biomassza piacon, mert üzemeltetésük rendkívül kényelmes és gazdaságos. A Ferroli márkanév egyenlő a biztonsággal, a hatékonysággal és a sokoldalúsággal.

Részletes prospektus: Ferroli_Bluehelix

A Ferroli márkát az olaszországi Veronában alapította Dante Ferroli 1955-ben. A több mint 5 évtizedes tapasztalatuknak köszönhetően napjainkra tradicionális márkává vált a gázkazánok és a vegyes tüzelésű kazánok terén. A Ferroli név egyet jelent a magas megtakarítással és a tanúsított minőséggel!

További információ: www.ferroli.com

FÉG

Az európai szabványok szerint, valamint nyugat-európai gyártmány és technológiai licencek alapján gyártott termékek palettáját főként a FÉG átfolyós rendszerű gázüzemű vízmelegítők, fali fűtő- és kombikazánok, modulkazánok, és hőcserélők képezik. Legújabb termékeink a villanybojlerek és a pellet fűtési rendszer.

Az MV19.1, MV21 és MZV18 típusú fali átfolyós vízmelegítők családi házak vagy lakások egyedi használati meleg víz ellátására alkalmasak, 10 és 13 liter/perc teljesítménnyel. A legújabb MV19.1E és MV21 E őrláng nélküli, elemes gyújtású változatokkal jelentős energiaköltség takarítható meg.

A Cirkonova gázkazánok tekintetében 12, 18, 24 és 36 kW teljesítményű fali központi fűtőkészülékek, valamint 24 és 35 kW-os kombi készülékek készülnek.

120 éves gyártói tapasztalat – A magyar kazánmanufaktúra

A Fegyver és Gépgyár Részvénytársaságot 1891. február 24-én alapították Budapesten. Az azóta eltelt 120 év alatt a gyár elnevezésének három kezdőbetűje – FÉG – fogalommá vált Magyarországon. A FÉG múltjában számos jelentős ipartörténeti mozzanat található. A vállalat története mindazon folyamatok és események lenyomata, amelyek meghatározói voltak a történelmi Magyarország ipari fejlődésének. Elsősorban a fegyelmezett, minőségi gyártás, a hosszú élettartam, valamint a megbízhatóság fémjelzi a FÉG termékeket.

Vállalatunk 2008-ban a jogelőd megvásárlásával újraindította a hazai gázkészülékgyártást. Mára a VARA-FÉG Kft. az átfolyós rendszerű vízmelegítők és fűtőkészülékek tekintetében az ország legjelentősebb gyártója. Az országban jelenleg is működő több százezer FÉG-készülék bizonyítja e termékek tartósságát, megbízhatóságát és versenyképességét.

A vállalat Makón a nagy múltú FÉG technológiai bázisán és telephelyén, az évek során felhalmozódott gyártási, értékesítési és szervizhálózati tapasztalatok átvételével állítja elő a közkedvelt gázüzemű, átfolyós rendszerű vízmelegítőket és falikazánokat. Nyugat-európai gyártmány és technológiai licencek alapján az elmúlt években több mint egy millió vízmelegítő és fűtőkészülék készült.

A FÉG-típusú gázkészülékek és modulkazánok ma már nemcsak hazánkban, hanem számos közép- és kelet európai országban is értékesítésre kerülnek.

További információ: www.fegkazan.hu