Elektromos kazán

Elektromos kazán 2017-09-14T17:21:18+00:00

Saunier Duval

A Saunier Duval termékpalettáján a kis lakások optimális fűtését magas színvonalon biztosító hagyományos gázkészülékektől a nagy alapterületű családi házak energiatakarékos fűtését és melegvízellátását biztosító kondenzációs kazánokig és napkollektoros rendszerekig, több mint 30 féle készüléktípus található meg.

Valamennyi Saunier Duval fali készülék az installálást megkönnyítő szerelőkészlettel kerül forgalomba.

Az 1997-ben alapított Saunier Duval Magyarország működését meghatározó üzleti filozófia alapelve, hogy a multinacionális cég leányvállalataként ellátási biztonságot és hosszú távú jelenlétet garantáljon. Készülékeik versenyképességét a rendkívül kedvező ár/érték arányával, valamint a kiegészítő egységek és tartozékok széles választékával biztosítják. Országos szerviz- és márkakereskedői hálózatot működtetnek, jelentős árukészlettel a legszélesebb termékkörben garantálják az azonnali kiszolgálás lehetőségét, vevőik biztonságát pedig 15 éves alkatrész ellátási kötelezettséggel és 2 év teljes körű garanciával biztosítják.

További információ: www.saunierduval.hu

Ferroli

Ferroli elektromos kazán az innovatív technológiának, a tapasztalatuknak és a kifinomult dizájnnak köszönhetően a legjobb és legkényelmesebb megoldás. A Ferroli elektromos kazánok az esztétikus megjelenésük miatt a lakás bármely pontján elhelyezhetők. A Ferroli márkanév egyenlő a biztonsággal, a hatékonysággal és a sokoldalúsággal.

A Ferroli márkát az olaszországi Veronában alapította Dante Ferroli 1955-ben. A több mint 5 évtizedes tapasztalatuknak köszönhetően napjainkra tradicionális márkává vált a gázkazánok és a vegyes tüzelésű kazánok terén. A Ferroli név egyet jelent a magas megtakarítással és a tanúsított minőséggel!

További információ: www.ferroli.com