Tetőfedés és csapadékvíz elvezetés

Tetőfedés és csapadékvíz elvezetés 2020-04-29T13:32:36+00:00

Lindab

A Lindab termékei egyaránt hasznosíthatóak az agrár- és ipari termelésben, az energetikában, a lakó- és irodaházak korszerűsítésében, valamint a honvédelem területén is. A Lindab termékeit és szolgáltatásait a prémium minőség, a könnyű szerelhetőség, valamint az energiahatékonyság és a környezettudatosság jellemzi.

A Lindab Kft. a Lindab Group leányvállalataként 25 éve van jelen Magyarországon. A nemzetközi cégcsoport tagjaként a Lindab Kft. légtechnikai rendszerekhez és könnyűszerkezetes épületekhez fejleszt, gyárt és értékesít minőségi termékeket és összetett megoldásokatásokat.

A stockholmi OMX tőzsdén LIAB néven jegyzett, 32 országban jelen lévő és mintegy 5 100 főt foglalkoztató Lindab Group forgalma 2015-ben 7 589 millió svéd korona volt. Az ipari szegmens az értékesítés 80, míg a lakossági építőipari piac az értékesítések 20 százalékát teszik ki.

A Lindab tőzsdére bevezetett cég, a stockholmi OMX skandináv tőzsdén tartják nyilván LIAB néven.

További információ: www.lindab.com

Zambelli

A Zambelli neve több, mint 50 éve egyet jelent a legmagasabb színvonalú fémfeldolgozással. Csapadékvíz-elvezetési termékeket, polcrendszereket és fém tetőrendszereket gyártunk, melyeket az egész világon értékesítünk. Német üzemeink vezető szerepet töltenek be a Zambelli csoporton belül a termék- és gyártási megoldások kifejlesztésében, ill. az egyedi gyártásban.Munkatársaink hozzáértése, tapasztalata és tettrekészsége által emelkedik ki vállalatunk. Felelősségteljes hazai gyártóként nagy súlyt fektetünk a környezetbarát technológiák alkalmazására. Ezért is tartjuk meg a jövőben is németországi telephelyünket. Hiszen mindez együtt tesz bennünket az Ön megbízható partnerévé.

További információ: www.zambelli.de

Aco

Az ACO az építőszekrény elvén alapuló vonalmenti vízelvezető rendszereit – a folyóka rendszereket – kimagasló műszaki tulajdonságokkal rendelkező, saját fejlesztésben alkotott, ún. polimerbetonból (műgyantabetonból) gyártja a hetvenes évektől.

Termékkínálatát a folyóka rendszerek mellett az új piaci kihívásoknak megfelelően fokozatosan más, pl. korrózió- és saválló agyagokból, újrafeldolgozható műanyagokból készülő termékcsaládokkal bővítette, melyek az ACO cégre jellemző rendszermegoldások fontos építőkövévé váltak az elmúlt évtizedekben.

A németországi Rendsburgban 1946-ban alapított ACO Severin Ahlmann GmbH & Co.KG a felszíni vízelvezetési rendszerek világszerte piacvezető gyártója és szállítója. Az ACO cégcsoport napjainkban Európán kívül Ázsiában, Amerikában és Ausztráliában is kiterjedt gyártó- és kereskedelmi leányvállalati hálózattal rendelkezik, 28 országban van saját vállalata, alkalmazottainak létszáma meghaladja a 3000 főt. Az ACO – ezen rendszermegoldásai révén – a mély- és magasépítési anyagok piacán világszerte egyike a legnagyobb választékkal rendelkező vállalatoknak.

A földrészeken átnyúló vállalati szervezetünk egyesíti egy sikeres nemzetközi cégcsoport sok évtizedes gyártási és értékesítési know-how-ját és tapasztalatait az egységes leányvállalatok helyi rugalmasságával és szaktudásával.

További információ: www.aco.hu