Háztartási készülékek

Háztartási készülékek 2018-02-05T09:41:16+00:00

Bosch

A Bosch háztartási készülékek sok-sok generáción keresztül járultak hozzá a hétköznapok könnyebbé tételéhez: hiszen kis energiaigényű segédekként a tulajdonosaik legnagyobb igényeit is kiszolgálták. Körülbelül másfél évszázadon át ezek a készülékek rengeteg fárasztó háztartási munkát vettek át számtalan otthonban: mindezt azzal az egyszerű céllal, hogy felszabadítsák azt az időt, amivel rendelkezve jobb minőségű életet élhetünk.

A hétköznapok rutinját nem tudjuk egyszerűen átírni. Viszont rövidebbé tehetjük a rutinfeladatokra szánt időt. A háztartási készülékek vezető európai márkájaként abszolút csúcsteljesítményt nyújtó készülékeinkkel jelentősen megkönnyíthetjük mindennapos teendőit, ezzel pedig zökkenőmentessé tesszük a hétköznapokat. A Bosch háztartási készülékei ugyanis kompromisszummentes minőséget, műszaki tökéletességet és maximális megbízhatóságot képviselnek. A múltban, a jelenben és a jövőben is.

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója. Az előzetes adatok szerint gépjármű- és ipari technológia, valamint a fogyasztási cikkek és az épület-technológia terén mintegy 270000 munkatárssal a vállalatcsoport a 2009-es üzleti évben körülbelül 38 milliárd eurós forgalmat ért el. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő, több mint 300 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Ez az egész világra kiterjedő fejlesztési, gyártási és értékesítési hálózat a további növekedés alapfeltétele. A Bosch évente több mint 3,5 milliárd eurót költ kutatásra és fejlesztésre, és világszerte több mint 3000 szabadalmi kérelmet nyújt be. A Bosch valamennyi termékével és szolgáltatásával úgy javítja az élet minőségét, hogy innovatív és hasznos megoldásokat kínál.

A vállalatot 1886-ban Robert Bosch (1861-1942) „Finommechanikai és Elektrotechnikai Műhelyként” alapította Stuttgartban. A Robert Bosch GmbH tulajdonosi szerkezete szavatolja a Bosch csoport vállalati önállóságát. Ez lehetővé teszi a vállalat számára jelentős, a jövő biztosítása érdekében történő befektetések megvalósítását. A Robert Bosch GmbH üzletrészeinek 92%-a a Robert Bosch Stiftung GmbH közhasznú alapítvány tulajdonában van. A szavazati jogok többsége a Robert Bosch Industrietreuhand KG-é, amely a vállalati társasági jogokat is gyakorolja. A maradék üzletrészek a Bosch családnál és a Robert Bosch GmbH-nál vannak.

További információ: www.bosch-home.com