Radiátor

Radiátor 2023-04-07T07:45:21+00:00

Warmair

Magas színvonalú gyártástechnológia
A Warmair radiátorok automata gyártósorokon készülnek, melyek a világon jelenleg létező legmodernebb technikával vannak ellátva, megfelel a DIN EN-442 szabványnak. Anyaga hidegen hengerelt, I. osztályú acéllemez, falvastagsága garantáltan 1,20mm. A bordatávolság 33,3mm, közvetlenül a fűtővíz bordára hegesztett, hosszú konvektor lemez kedvező hőledást biztosít.

Korrózióálló felületkezelés
A Warmair radiátorokat többlépcsős felületkezelési folyamatnak vetik alá, nanotechnológiás alapozás, teljesíti a 700 órás sópermet tesztet, melynek eredménye, a radiátor teljes elő- és hátfelületén, valamint a konvektor lemezein képzett porlakk festés. A lakkréteg fényes felületet és korrózióállóságot biztosít. Alapszín: RAL9016 fehér

Széles választék
A radiátorok széles választékban, 10, 11, 21, 22, 33–as típusokban, több magassági méretben, 300, 500, 600, 900 mm-ben készülnek, 400-3000 mm között 20 különböző hosszban. Minden méretben kompakt és beépített szelepes kivitel is vásárolható.

További részletek: Warmair prospektus

Vogel & Noot

A megfogó design-nak és a merész fejlesztéseknek köszönhetően a VOGEL&NOOT vásárlóinak igényes, márkás és a legszínvonalasabb termékeket kínálja. A termékek előállításánál minden üzemegység ISOminőségbiztosítási rendszerben dolgozik.

A designfűtőtestek minőségi-és teljesítmény-mutatóit elismert európai intézetek folyamatosan ellenőrzik. A minőség egyre magasabb igénye miatti kihívások biztosítják Önöknek a garantált minőséget és a legmagasabb fűtési teljesítményt. A VOGEL&NOOT garanciális feltételeit a design fűtőtest csomagolásában elhelyezett szerelési útmutatókban is megtalálja.

A VOGEL & NOOT fűtőtesteinek RAL minőségi pecsétje az építészek, tervezők és építtetők szemében a feldolgozás és üzemelés területén a legmagasabb minőséget jelenti. Ezek a – minőségi intézetek által ellenőrzött – minőségi rendelkezések folyamatos biztonságot és a legmagasabb élettartamot szavatolják.

“A Vogel&Noot széles termékkínálata átöleli a fűtőtestek, a padlófűtések és a kéményrendszerek területét. Mivel fejlesztéseink során nagy hangsúlyt fektetünk az energiahatékonyságra, és arra, hogy egyedülálló tervezési megoldásokat alkalmazzunk, a Vogel&Noot termékeit nagy megelégedettséggel fogadják a piacokon, mind a tervezők, a kivitelezők, mind pedig a felhasználok.

Kimagasló energiahatékonyság
Az innováció éllovasaként a Vogel&Noot kiváló komfortérzetet biztosító termékeket kínál a klímavédelemmel összhangban.

Trend és design
A Vogel&Noot fűtőtestek a legújabb trendeknek megfelelő formával, színválasztékkal és egyes design termékek esetében változatos mintázattal lakóterek díszei lehetnek.

Széles körű kínálat és szolgáltatás
Teljes körű megoldásaival a Vogel&Noot nem csupán kiváló minőségű termékeket kínál az optimális fűtéshez, hanem kiemelkedő szakmai hátteret is biztosít.”

További információ: www.vogelundnoot.com

Radeco

A Lengyelországban gyártott fürdőszobai törülközőszárító radiátorok és kiegészítők Magyarországon RADECO néven váltak ismertté. Termékeikből jelentős raktárkészlettel rendelkeznek. Törülközőszárító radiátoraikat 25 modellben, több mint 100 méretben és 190 RAL színben kínálják.

A RADECO törülközőszárító radiátor márka főbb ismérvei:

  • mind szerelői, mind lakossági körben jól ismert márkanév
  • egységes, átlátható méretezési rendszer
  • széles termékpaletta, exkluzív és egyedi formák
  • standard egyenes és íves radiátoroknál versenyképes,projekt árszint
  • országos logisztikai rendszer, vidéki nagyvárosokban lerakatok, gyors kiszállítás
  • Európai gyártmány, a piacon szereplő termékek közül is kiemelkedő minőség

Modelljeik között megtalálhatóak a hagyományos íves és egyenes radiátorok mellett a nagy fűtőteljesítményű, egyedi, praktikus modellek is. Méretválasztékuk igen széles palettával rendelkezik, magassága 490-1820 mm-ig, szélessége pedig 400-500-600 mm-ben segíti a megfelelő radiátor kiválasztását. Modernebb fürdőszobákba kínálják az eredeti anyagában krómozott (fényes, matt króm) modelljeiket.

Termékkörök:

  • Standard alap radiátorok (A legelterjettebb hagyományos törülközőszárító radiátorok.)
  • Standard különleges radiátorok (A hagyományostól eltérő, térbe állítható, törülközőtartó funkciókkal rendelkező termékek.)
  • Design csőradiátorok (Egyedi anyagok, különleges formák, különleges színek.)

További információk: www.radeco.hu