Vízkezelés

Vízkezelés 2017-09-06T16:29:17+00:00

BWT

Vízkezelés lakásokhoz, családi házakhoz!

A vízmű a lehető legjobb minőségű ivóvízellátást biztosítja otthonunk számára. Ennek ellenére a homok- és rozsdaszemcsék kerülhetnek be a vízvezetékrendszerbe a csatlakozási pontokon, illetve a karbantartás során. Emellett sok helyen a vízkő kiválás is gondot okoz. A lehetséges következmények a drága javítástól a megnövekedett energiaköltségeken át az eldugult csövekig terjednek, nem beszélve a háztartási berendezésekben, szerelvényekben és a zuhanyrózsában lerakódó vízkőről.

A BWT háztartási vízkezelő, vízlágyító termékei otthonunkban a különböző felhasználási területek széles skálájához garantálják a kíváló vízminőséget: a zuhanyzáshoz és kádfürdőhöz extra élvezetet nyújtó selymesen lágy BWT víztől a tiszta, ásványi anyagokban gazdag csapvízen át a vízkő és korrózió elleni tökéletes védelemig. A BWT szabadalmazott vízszűrő, vízlágyító és vízkőmentesítő berendezései, a fűtési rendszerek védelmére szolgáló készülékek és vegyszerek együttesen kiváló védelmet nyújtanak a vízvezetékrendszereinek, napkollektorainak, fűtési- és háztartási berendezéseinek számára.

A BWT Hungária Kft. a magyarországi vízkezelés meghatározó szereplője.

A BWT csoport hatékony, energiatakarékos és egyben környezetbarát vízkezelő technológiákat fejleszt. Háztartási és ipari berendezések egyrészét a hazai igények figyelmebevételével a nagykanizsai üzemében gyártják és szerelik össze, a másik részét pedig a BWT Csoporton belül, az európai gyártó-központokból szerezzük be.

A háztartások számára vízlágyító berendezéseket, ivóvíz minőségét javító szűrőket, asztali szűrőkancsókat (víztisztítókat) kínálunk. Emellett a cég természetesen az ipari és kereskedelmi cégek számára is kínál megoldást a vízminőséggel, vízlágyítással kapcsolatos problémákra.

További információ: www.bwt.hu