Szilárd tüzelésű kazán

Szilárd tüzelésű kazán 2019-04-15T07:06:35+00:00

TOTYA

A TOTYA típusú kazáncsalád méltán vált ismerté belföldön és külföldön egyaránt. A vásárlók elégedettségére szolgált és szolgál, hogy a TOTYA kazán nagy teljesítménnyel, jó hatásfokkal, könnyű kezelhetőséggel, gazdaságosan járult hozzá az otthon melegének megteremtéséhez. A vállalkozás az előzőekben leírtakat alapul véve kutatásokat végzett és a jelenlegi tüzelőanyag felhasználás, valamint a kialakult fűtési rendszerek alapján az alaptípusokkal együtt 18 tagú kazáncsaládot hozott létre a kor igényeinek megfelelően.

100%-BAN MAGYAR TERMÉK!

A 80-as években kevés gyártó volt a piacon, ezért a háztartások jelentős részében a Totya kazán volt megtalálható. Még ma is érkezik olyan megkeresés, le szeretnék cserélni a több mint 25 éve működő kazánt, de a címke már lekopott, így a pontos típus beazonosítását kérik tőlünk segítségül. Ilyenkor elkérjük a meglévő kazán méreteit és abból könnyen megállapítható, hogy melyik új Totya kazán felel meg a régi helyett. Az új Totya kazánok fejlesztésénél szempont volt, hogy a csatlakozási pontok elhelyezkedése és méretei ne változzon, így egyszerűen kicserélhető a készülék, ha a kazáncsere indokolt. Kazánokra jellemző a tartósság, megbízhatóság és a kedvező ár.

További információ: www.totyakazan.hu

Celsius

A kazánok folyamatos fejlesztésével, alkalmazkodva az új fűtési rendszerekhez és új alternatív fűtőanyagokhoz, ma a piacon megtalálható kazánok között a Celsius típusú szilárdtüzelésű berendezések előkelő helyet foglalnak el.

A Celsius Plussz Kft. által gyártott termékek rendelkeznek az európai szabványoknak megfelelő minősítésekkel.

A Celsius Plussz Kft. egy családi vállalkozás. Az első Celsius kazán 34 éve készült el. Azóta is a családtagok garantálják a kiváló minőséget a gyártástól a fejlesztésen át az értékesítésig. A cég folyamatos K+F tevékenységet végez. 1982-1989-ig vegyes-tüzelésű kazánok, majd 1989-1997-ig a gázüzemű kazánok készültek nagyobb darabszámban az egyre növekvő kereslet kielégítése érdekében. Az utóbbi években az energiaellátás változásai, mint a gázellátás zavarai vagy az új energiaforrások megjelenése miatt ismét a szilárd tüzelésű kazánok kerültek előtérbe. Jelenleg is több tízezer Celsius márkajelzésű kazán üzemel Magyarországon és külföldön.

További információ: www.celsiuskazan.hu